ca Catalan en English fr French es Spanish

Setrill, en el concert del Vi Solidari 2019

Rate this item
(0 votes)

Setrill, grup de música ska-rock format per músics de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, participara en el concert que es realitza cada any a la nit dins el marc del Masroig Vi Solidari.

El que avui coneixeu com a Setrill va començar a gestar-se l'any 2012, quan un grup d'amics de l'institut que compartíem una mateixa afició ens vam unir per fer el que més ens agradava: música. Al cap d’uns mesos i uns quants assajos vam començar a composar els nostres propis temes i a pujar als escenaris, llavors amb el nom d'Alarma Social. Després de varis concerts i de noves incorporacions, el grup finalment es consolida, al maig del 2015, com a SETRILL.

Al cap de gairebé 2 anys, a l’abril del 2017, presentem el nostre primer treball discogràfic anomenat EFÍMER. Enregistrat a l’estudi 6 db per Bernat Mateu i sota la supervisió del productor David Garcia (baixista de Bongo Botrako). Vam seleccionar 4 temes frescos i molt ballables per donar a conèixer el nostre SKA-ROCK més festiu.

El segon treball discogràfic de SETRILL no es va fer esperar gaire. Al cap d’un any exacte, a l'abril del 2018, surt a la llum SENDERS. Es tracta d’un àlbum més madur, una selecció de 9 temes amb un missatge compromès, sense renunciar, però, al so festiu característic de la nostra banda. Enregistrat també a l’estudi 6 db per Bernat Mateu però, en aquest cas, sota la supervisió d'Aitor Cugat (veu principal de Xeic!).

 

Read 14030 times
Login to post comments