ca Catalan en English fr French es Spanish

Fira del Vi Solidari 2019. 8 de juny

El músic Joan Masdeu, la cuinera Mariona Quadrada i l’associació cultural Carrutxa, padrins del vi solidari 2017

Valorar aquest article
(0 vots)

El cantant i compositor, Joan Masdeu, la filòloga i gastrònoma Mariona Quadrada i l’associació cultural “Carrutxa” apadrinen el vi solidari 2017. Joan Masdeu és un músic de llarga trajectòria. Va ser durant vint anys el líder de Whiskyn’s fins a la dissolució de la banda l’any 2009. Després, i ja en la seva etapa en solitari, publica el disc “Casa Murada”, que rep el premi Enderrock a la millor cançó d’autor per votació popular. I l’any 2014 arriba el seu segon treball “Dissabte”.

Mariona Quadrada és llicenciada en filologia catalana. Treballa en l’àmbit de la gastronomia des del 1984, quan va crear l’escola de cuina Taller de Mariona Quadrada. Cuinera de prestigi, s’ha especialitzat en la cuina del sud del país. Ha impartit cursos i tallers per diferents institucions i ha treballat per la difusió dels productes locals i les tradicions. Ha publicat més d’una cinquantena de llibres de cuina. 

Carrutxa és una associació cultural que es dedica a la recerca i a la difusió del patrimoni etnològic i de les manifestacions de la cultura popular a les comarques del Baix Camp i el Priorat. Va néixer l’any 1980 a Reus i actualment disposa de dos centres de documentació.

Un, a la capital del Baix Camp i l’altre a Bellmunt del Priorat.

Llegir 5967 vegades Darrera modificació el Diumenge, 14 Mai 2017 14:14
Inicieu sessió per enviar comentaris