ca Catalan en English fr French es Spanish

Fira del Vi Solidari 2020. 6 de juny

×

Avís

Error carregant el component: com_sh404sef, Component no trobat

Setrill, en el concert del Vi Solidari 2019

Valorar aquest article
(0 vots)

Setrill, grup de música ska-rock format per músics de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, participara en el concert que es realitza cada any a la nit dins el marc del Masroig Vi Solidari.

El que avui coneixeu com a Setrill va començar a gestar-se l'any 2012, quan un grup d'amics de l'institut que compartíem una mateixa afició ens vam unir per fer el que més ens agradava: música. Al cap d’uns mesos i uns quants assajos vam començar a composar els nostres propis temes i a pujar als escenaris, llavors amb el nom d'Alarma Social. Després de varis concerts i de noves incorporacions, el grup finalment es consolida, al maig del 2015, com a SETRILL.

Al cap de gairebé 2 anys, a l’abril del 2017, presentem el nostre primer treball discogràfic anomenat EFÍMER. Enregistrat a l’estudi 6 db per Bernat Mateu i sota la supervisió del productor David Garcia (baixista de Bongo Botrako). Vam seleccionar 4 temes frescos i molt ballables per donar a conèixer el nostre SKA-ROCK més festiu.

El segon treball discogràfic de SETRILL no es va fer esperar gaire. Al cap d’un any exacte, a l'abril del 2018, surt a la llum SENDERS. Es tracta d’un àlbum més madur, una selecció de 9 temes amb un missatge compromès, sense renunciar, però, al so festiu característic de la nostra banda. Enregistrat també a l’estudi 6 db per Bernat Mateu però, en aquest cas, sota la supervisió d'Aitor Cugat (veu principal de Xeic!).

 

Llegir 5474 vegades
Inicieu sessió per enviar comentaris
Recaptació Vi Solidari 2019

gracies

 

L'any que ve us esperem en el 10è aniversari de la Fira!